Hyödynnä sesongin parhaat tarjoukset ja mainokset

Osa palveluamme on tarjota sinulle monipuolisesta valikoimastamme valmiiksi mietittynä sesonkiin sopivia tuotteita. Tutustu ajankohtaisiin viikkotarjouksiimme, satokauden parhaisiin HeVi-tarjouksiimme ja makeis- ja alkoholijuomien valikoimaamme.

Palvelutukkurit-ketjun kautta tarjoamme käyttöösi Hyvää Patulta -lehden ja kampanjakatalogin tarjousvalikoimat ja täydennämme niitä vielä omien alueliitteidemme tarjouksilla. Lisäksi sovimme kumppaneidemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi kauteen liittyviä tarjouksia.

Patu-tuotteet

Patu kampanjakatalogi

Hyvää Patulta lehti

Hyvää Patulta omat tarjoukset

Makeisesite

Alkohinnasto

Viikkovinkki

HeVi leikattu

HeVi tarjous

Kumppanitarjous

Kumppanitarjous

Kesän suosikkiviinit

Tuoreet raaka-aineet ovat onnistumisen a ja o

Paras annos lautaselle syntyy vain parhaista raaka-aineista. Me Kanta-Hämeen Tuoretuotteella varmistamme asiakkaillemme raaka-aineiden tuoreuden ja korkean laadun. Olemme täyden palvelun ravintolatukku. Lounas- ja iltaravintolat saavat kauttamme kaikki tarvitsemansa tuotteet.

Lihat, kalat sekä äyriäiset, tuoreet ja raikkaat vihannekset ja hedelmät, tunnetuimpien valmistajien parhaat teolliset elintarvikkeet sekä runsaasti eksoottisia herkkuja kaikkialta maailmasta. Valikoimassamme ovat myös alkoholijuomat.

Tuoreet kasvikset – Esikäsitellyt kasvikset – Pakasteet – Maito- ja meijerituotteet
Säilykkeet – Tuoreet kalat ja lihat – Myllytuotteet
Mehut ja juomat – Alkoholijuomat – Mausteet – Non-food-tuotteita

Tutustu herkullisiin
lounasresepteihin

Parallax Section by bPlugins

The Parallax effect is a modern web design technique where the background element scrolls slower than the foreground content. The parallax effect can be used on landing pages, long-form content, sales pages, or the homepage of a business website. It is a great way to highlight different sections on a lengthy page.